Grym restaurang äntligen i Stockholm

En av mina bästa matupplevelser på restaurang intogs i Visby för ett antal år sedan. Restaurangen hade allt – en otroligt mysig miljö, väldigt engagerad personal, ovanlig mat som i alla fall jag inte ätit någon annanstans, och en totalt koncept som kändes genuint intressant och äkta. Jag har därför sökt mig tillbaka till restaurangen så fort tillfälle getts, och efter att personalen berättat att en till restaurang var på gång i Stockholm har jag spanat efter den och hoppats och längtat. Utan framgång.

Fram. Tills. Nu. För nu finns stället äntligen i Stockholm: Surfers! Restaurangen har redan fått en finfin recension här och mitt tips är att boka in ett framtida restaurangbesök på detta ställe snarast.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>